wycieczka

UL.BISKUPIA 11

W GODZ.11.00-15.00

WAŻNE !!!!!! WYCIECZKA DWUDNIOWA DO DREZNA

ZOSTAŁY JESZCZE POJEDYNCZE MIEJSCA NA DWUDNIOWĄ, AUTOKAROWĄ WYCIEKĘ DO DREZNA W DNIU 19-20.08.2015 R.

KOSZT 150,00 ZŁ

ZAPISY I NFORMACJE OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ.11-15  OSOBIŚCIE UL.BISKUPIA 11, LUB TEL.71/341 76 57

WYCIECZKA DO WIELICZKI I KRAKOWA

W dniach 22-24.07.2011 r. odbyła się wycieczka autokarowa 49 osób członków PSD Koło Wrocław-Centrum do kopalni soli w Wieliczce,Krakowa,Kalwari Zebrzydowskiej oraz Wadowic.Przewodnik prowadzi nas po korytarzach,komorach i wyrobiskach kopalni gdzie poznajemy historię tego miejsca.Kaplica Św.Kingi robi na nas ogromne wrażenie.Następnego dnia po noclegu w Kalwari Zebrzydowskiej jedziemy do Krakowa,gdzie zwiedzamy sukiennice,starówkę,Kościół Mariacki oraz Wawel.Po drodze odwiedzamy Łagiewniki.W niedziele po mszy świetej w Kalwari Zebezydowskiej cali i zdrowi oraz pełni wrażeń wyjeżdżamy do domu.
Dziękujemy P.Marysi za świetne zorganizowanie wycieczki.

WYCIECZKA : ZAMEK CZOCHA I WYCIĄG GONDOLOWY W ŚWIERADOWIE

Organizujemy wycieczkę do zamku Czocha w dniach 19.08. - 20.08.,Proram obejmuje Zwiedzanie zamku, wjazd koleją gondolową na Stok Izerski.nocleg w Świeradowie ,ognisko.drugi dzień zwiedzanie świeradowa i szklarskiej poręby(wycią,wodospad).

KOŁO WROCŁAW CENTRUM

50-148 WROCŁAW

UL.BISKUPIA 11 (MIĘDZY WITA STWOSZA A OŁAWSKĄ)

TEL/FAX : 71 3417657